User Tools

Site Tools


necro:chronicles:start

Toget gennem Somaal

Dato: 6. marts 2022, kl 11:30 - 17:30
Spilere: Edward Jessup, Lloyd Dare Zelzenik, Drake "The Dragon" Masters

Gruppen var hyret ind som vagter gennem Somaal på den vigtige, men farlige trans-somaal linje der skærer gennem landet fra Artidol i nord til Nork i syd. Toget Holtbard Held var et pansret tog af BP-44 Typen fra Armstech.

BP-44 Lokomotiv

Og lasten var en skrøbelig men vigtig bestanddel til en nyudviklet Chromatium-reaktor Intex Cooperation var ved at bygge lidt nord for Clearsight i Nork. Det blev vurdret den sikreste måde at få den fra Artidol til byggepladsen var ved at bringe den med tog gennem Somaal, desværre kunne toget maks kører 60 km/t grundet for store rystelser ville skade bestanddelen.
Toget havde derfor hyret 8 vagter, deriblandt Lloyd, Edward og Drake og så de 12 togfunktionærer der holdt toget kørende. Derudover var der leder for selve transporten, en mand ved navn Werner Hessel.
Efter 5 dages fredelig rejse af gjorde toget stop i den mindre by Bogadistachio, alt startede godt men i løbet af natten blev 2 funktionærer fanget af en lokal bande der krævede 4000 Necro i løsepenge.
Gruppen mente godt de kunne hjælpe med “forhandlinger” så udstyret med 4000 Necro i kontanter af Werner begav gruppen sig ud i byen for at finde finde baren “the black titty” hvor de to mænd blev holdt fanget.

Gade i Bogadistacio
Gruppen fik hyret en taxa til at tage sig nær baren, og gruppen begyndte at lægge en plan. Foran baren stod to bevæbnede vagter og kigge sig nervøst omkring. Edward bad taxa chaufføren kører de to vagter ned, men det turde han på ingen måde. Så der blev taget en hurtig beslutning og gruppen købte den godt slidte taxa for 900 Necro (taget fra gidselkassen). Nu kunne de pløje vagterne ned, Lloyd mente gidslerne ville blive skudt hvis de kørte vagterne ned, de måtte vide hvor gidslerne var. Drake som øvede jeg i at blive ninja tog den opgave og steg ud af bilen, kravlede op på et tag på et hus tæt ved baren, og sneg sig let som en kat over de ellers ret skrøbelige tag mod baren. Derfra kunne han via en hullet lyskasse se de to gidsler og deres vogtere i et baglokale til baren. Dette fortalte han de to andre over radio og Edward og Lloyd besluttede sig for at køre gennem den skrøbelige bagvæg og ramme de to vagter -hive gidslerne ind i bilen og så stikke af gennem byen hen tog togstationen hvor toget ventede dem.
Som planlagt blev bilen jordet kørt ind i baggården og med stor fart bakket gemmen væggen. Den ene vagt blev ramt med stor kraft og døde næsten på stedet mens den anden hurtigt blev skudt af Lloyd.
De to gidsler og Drake kom hurtigt ind i den nu noget smadrede bil som humpede ud af hullet mens Lloyd sende kugler og granater ind i baren så ingen turde komme efter dem.
Bilen humpede sig gennem Bogadistacio og ankom til togstationen rygende og med tabt lydpotte. Gruppen kom hurtigt på toget og Edward nåede at give bilen til en tilfældig mand der lige var kommet ind med et tog og ville hyre en taxa.
Nogle dage senere blev en blokade på sporet fjernet mens et par technicals blev nedkæmpet og toget fortsatte mod Clearsight.
Sidste stop inden Clearsight var storbyen Taraba. Her besøgte gruppen både helligkilden ved Ohmapast og den store våbenbazaar. Byen er styret af krigsherren Mujakubibi og hans folk som holder byen nogenlunde rolig.

Taraba
Der blev handlet våben, rusmidler og smagt på eksotiske produkter i byen og toget fortsatte efter en dag mod Clearsight.
Vi stoppede da toget nåede frem og gruppen fik deres betaling. Gruppen er nu i Clearsight i det nordlige Nork.

necro/chronicles/start.txt · Last modified: 2022/03/06 18:31 by gm