User Tools

Site Tools


sw:start

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
sw:start [2017/03/09 11:26]
jesper
sw:start [2021/08/27 20:49] (current)
gm
Line 4: Line 4:
 Shadow World er på mange måde hvad der holder rolleklubben samlet, det er det rollespil vi nok oftest spiller og det er i hvert fald det spil med flest deltagere. Herunder findes diverse links til alle mulige ting vi bruger i vores spil. Shadow World er på mange måde hvad der holder rolleklubben samlet, det er det rollespil vi nok oftest spiller og det er i hvert fald det spil med flest deltagere. Herunder findes diverse links til alle mulige ting vi bruger i vores spil.
 Slå dig løs herinde. Slå dig løs herinde.
 +
 +[[sw:sw:map:jaiman|Jaiman]] Beskrivelse af kontinentet, dets lande og disses byer og interessante steder.
  
 [[sw:tales:|Krønikerne.]] Her berettes der om hvad der før er sket, det skal primært betrages som en slags database over fjender, venner, steder og handlinger. Vi har ført log i en hel del år så der er mange sider at pløje sig igennem. [[sw:tales:|Krønikerne.]] Her berettes der om hvad der før er sket, det skal primært betrages som en slags database over fjender, venner, steder og handlinger. Vi har ført log i en hel del år så der er mange sider at pløje sig igennem.
  
-[[sw:maps:Kortsamlingen]]en samling af de fedeste kort vi selv har lavet, og et par enkelte andre der er fundet rundt omkring. Her findes i øvrigt også lidt plantegninger over ting af betydning. Derudover er der også herfra adgang til diverse lister over markante våben og rustninger+[[sw:maps:Kortsamlingen|Kortsamlingen og Plantegninger]] en samling af de fedeste kort vi selv har lavet, og et par enkelte andre der er fundet rundt omkring. Her findes i øvrigt også lidt plantegninger over ting af betydning. Derudover er der også herfra adgang til diverse lister over markante våben og rustninger
  
 [[sw:pcs:|Karakterene.]] Krigere, troldmænd, nidinge, tyve, riddere og hvad ved jeg. En liste over de pt. aktive karakterer. [[sw:pcs:|Karakterene.]] Krigere, troldmænd, nidinge, tyve, riddere og hvad ved jeg. En liste over de pt. aktive karakterer.
  
-[[sw:tales:|Statisterne.]] Modstandere og hjælpere. Søg dem her+[[sw:npc:|Statisterne.]] Modstandere og hjælpere. Søg dem her
  
-[[sw:pcs:De dødes haller]], her er en længere liste over de karakterere der måtte lade livet i løbet af de sidste mange års kampagne.+[[sw:pcs:De døde og pensioneredes haller]] Her er en længere liste over de karakterere der måtte lade livet eller vaglte at stoppe eventyr livet.
  
 [[Reglfuskeri]], herinde gemmer sig de aktive "house rules" [[Reglfuskeri]], herinde gemmer sig de aktive "house rules"
sw/start.1489058790.txt.gz · Last modified: 2017/03/09 11:26 by jesper