User Tools

Site Tools


sw:start

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
Last revision Both sides next revision
sw:start [2018/03/04 21:27]
jesper
sw:start [2019/04/19 21:39]
gm
Line 4: Line 4:
 Shadow World er på mange måde hvad der holder rolleklubben samlet, det er det rollespil vi nok oftest spiller og det er i hvert fald det spil med flest deltagere. Herunder findes diverse links til alle mulige ting vi bruger i vores spil. Shadow World er på mange måde hvad der holder rolleklubben samlet, det er det rollespil vi nok oftest spiller og det er i hvert fald det spil med flest deltagere. Herunder findes diverse links til alle mulige ting vi bruger i vores spil.
 Slå dig løs herinde. Slå dig løs herinde.
 +
 +[[sw:sw:map:jaiman|Jaiman]] Beskrivelse af kontinentet, dets lande og disses byer og interessante steder.
  
 [[sw:tales:|Krønikerne.]] Her berettes der om hvad der før er sket, det skal primært betrages som en slags database over fjender, venner, steder og handlinger. Vi har ført log i en hel del år så der er mange sider at pløje sig igennem. [[sw:tales:|Krønikerne.]] Her berettes der om hvad der før er sket, det skal primært betrages som en slags database over fjender, venner, steder og handlinger. Vi har ført log i en hel del år så der er mange sider at pløje sig igennem.
  
-[[sw:maps:Kortsamlingen]]en samling af de fedeste kort vi selv har lavet, og et par enkelte andre der er fundet rundt omkring. Her findes i øvrigt også lidt plantegninger over ting af betydning. Derudover er der også herfra adgang til diverse lister over markante våben og rustninger+[[sw:maps:Kortsamlingen]] en samling af de fedeste kort vi selv har lavet, og et par enkelte andre der er fundet rundt omkring. Her findes i øvrigt også lidt plantegninger over ting af betydning. Derudover er der også herfra adgang til diverse lister over markante våben og rustninger
  
 [[sw:pcs:|Karakterene.]] Krigere, troldmænd, nidinge, tyve, riddere og hvad ved jeg. En liste over de pt. aktive karakterer. [[sw:pcs:|Karakterene.]] Krigere, troldmænd, nidinge, tyve, riddere og hvad ved jeg. En liste over de pt. aktive karakterer.
  
-[[sw:NPCS:|Statisterne.]] Modstandere og hjælpere. Søg dem her+[[sw:npc:|Statisterne.]] Modstandere og hjælpere. Søg dem her
  
-[[sw:pcs:De dødes haller]], her er en længere liste over de karakterere der måtte lade livet i løbet af de sidste mange års kampagne.+[[sw:pcs:De døde og pensioneredes haller]] Her er en længere liste over de karakterere der måtte lade livet eller vaglte at stoppe eventyr livet.
  
 [[Reglfuskeri]], herinde gemmer sig de aktive "house rules" [[Reglfuskeri]], herinde gemmer sig de aktive "house rules"
sw/start.txt · Last modified: 2021/08/27 20:49 by gm